Over mij

Mijn foto
Gezellig dat je mijn blog bezoekt. Ik breng het liefst mijn tijd creatief door. En wil de resultaten graag met je delen. Mijn roepnaam is Marleen, mijn doopnaam DEKA. Dit verklaart de titel van mijn blog. En natuurlijk vind ik het fijn als je een reaktie geeft en/of mijn 5 blogs blijft volgen.

dinsdag 1 februari 2011

LET IT LOOSE les 7.

De opdracht was dat we een collage mochten maken.

Haantje de achterste.
Hier heb ik een achtergrond gemaakt met alcoholinkt en heb daar de haan opgetekend. De haan heb ik "beschilderd" met stukjes gekleurd papier.

Wijsheid met de jaren??

Bij dit portret heb ik een plaatje uit een tijdschrift gehaald. Met kleine stukjes papier beplakt, andere ogen opgeplakt en het gezicht uit haar proporties gehaald.(kunstzinnig)
Het gezicht heb ik beplakt met gebloemde servetten.
Kralen en het geld toegevoegd.

9 opmerkingen:

Opoe gea zei

Heel erg leuk

Janine zei

ik vind beide geweldig marleen, de ene prachtig de andere leuk en prachtig, gewoon top!! wat moet je er anders van maken, je bent echt een kanjer in let loosen!!

Bianca Kalksma zei

Die haan!!!!!!!!!!! Ge wel dig. Super. De vrouw vind ik iets minder, vooral die mond vind ik een beetje spooky maar oh die haan!! Geweldig. Sorry, maar dit is echt súper. Bijna mozaiken met papier. Wow.

Katrientje vanalles zei

leuk gedaan. die haan is heel knap.
Katrientje

Sproet zei

Toen ik het kleine plaatje zag in mijn dashbord overzicht, toen dacht ik gelijk: een HAAN! Hij is mooi en kleurig, leuk bedacht zo, dat mozaïek effect..

Ik krijg ook een beetje de kriebels van het gezicht omdat het me een beetje aan een dood gezicht doet denken..(komt idd door die mond, denk ik)

Volgens mij hoef jij niets meer te loosen, je bent al hartstikke LOOSE! (en creatief!)

susie zei

Wat een creaties weer !
Als ik de keuze krijg dan wordt het de haan, die is prachtig !
Jouw sleutelhangers vind ik zo knap !
Nog een fijne week verder .. :)

crealili zei

LEUKE BLOG!
IK ga je zeker volgen en wat ideetjes opdoen.

Liefs liliane

Francien zei

Ik ben ook weg van de haan Marleen...lijkt wel echt mozaiek...heel knap gedaan..het andere vind ik niet zo mooi maar dat is persoonlijk( mijn mond zag er een tijdje zo uit na mijn beroerte)...
groetjes Francien.

crealientje zei

De haan is werkelijk fantastisch gemaakt. Wat is alcohol inkt? De andere is niet verkeerd, maar heeft minder mijn voorkeur, maar de haan laat zien wat een talenten jij beschikt