Over mij

Mijn foto
Gezellig dat je mijn blog bezoekt. Ik breng het liefst mijn tijd creatief door. En wil de resultaten graag met je delen. Mijn roepnaam is Marleen, mijn doopnaam DEKA. Dit verklaart de titel van mijn blog. En natuurlijk vind ik het fijn als je een reaktie geeft en/of mijn 5 blogs blijft volgen.

vrijdag 4 februari 2011

DEZE WEEK ZAG IK LES 8. DOEDELEN.

Les 8 van LET IT LOOSE.

Doedelen wordt voornamelijk gedaan door jonge mensen overal ter wereld, met name scholieren en studenten. Deze activiteit vindt meestal plaats tijdens saaie lessen, wanneer de leerlingen gaan dagdromen of zijn afgeleid. Vaak begint een doedel in de kantlijn van een schrift of blocnote, en ontwikkelt zich van daaruit over de pagina. WIKIPEDIA.

Ik heb de tekst van les 8 opgeplakt en ben van daaruit gaan doedelen. Gewoon doen, zonder na te denken.

Tijdens het telefoneren doedelen ook veel mensen.

10 opmerkingen:

Janine zei

hee meid, dat had je weer mooi gemaakt, ik had em natuurlijk wel al gezien, maar nog niet hier ☺

Thuis bij Tjits zei

wat grappig.. ik wist niet dat ik deze hobby al jaren had haha:)
en wat heb je dat mooi gedaan!!

fijn weekend!
lieve groet, Tjitske

DEKAKADO zei

Ja, leuk he, ik ontdekte ook dat we dit ongemerkt al deden. Liefs, Marleen.

Desirée~ScrapDees zei

ik had tot voor een half jaar geleden of zo, nog nooit van doodlen gehoord, bleek dat ik dat dus al mijn hele leven te doen! Vroeger tijdends de les op school zaten we de hele agenda's vol te kalken ne dat heet dan tegenwoordig doodlen! had ik iets doorgekrast in mijn agenda, dan zat ik dat later, mooier te maken en er echte tekeningetjes van te maken! Nu wil ik in mijn lay out of zo iets doodlen en dan gaat het niet, omdat het dan te gekunstelt lijkt! Eigenlijk moet je gewoon het verstand op nul zetten en gaan met die banaaan!

CdeV zei

wat een ontzettend mooie doedel!

Desirée~ScrapDees zei

leuk dat je bij mij ook even langs kwam en ja heerlijk zo opgeruimd hé, Ja dat lijkt maar zo, maar goed dat je stukjes van de foto af kan halen, want op sommige plekken is het nog een zooitje hihi. Maar ben inderdaad flink aan het ruimen geweest en het is toch wel lekker om in een opgeruimde ruimte te werkte, dus misschien dat ik het maar eens probeer om het zo netjes te houden hihi.
kwam hier dus al vaker(hierboven staat ook al een reactie van mijn kant) maar zal ook gelijk volger worden, leuk!

Desirée~ScrapDees zei

oaj das waar ook ik kan hier de feeds niet aanzetten, volgens mij heb je in je instelling iets uitgezet. Als je dat aanzet kan men je feeds aanmelden en krijgen wij updates, zodat ik bij een nieuw logje een melding krijg. misschien een idee om dat te veranderen?

Jolanda zei

Prachtig!

Liene zei

Heb ik weer wat geleerd ;-)

Sproet zei

Doedelen doe ik nog steeds!! mooie pagina is het geworden! Heel veel details, prachtige kleuren