Over mij

Mijn foto
Gezellig dat je mijn blog bezoekt. Ik breng het liefst mijn tijd creatief door. En wil de resultaten graag met je delen. Mijn roepnaam is Marleen, mijn doopnaam DEKA. Dit verklaart de titel van mijn blog. En natuurlijk vind ik het fijn als je een reaktie geeft en/of mijn 5 blogs blijft volgen.

donderdag 7 oktober 2010

HAKEN.

De rondjes van blog http://hakenenmeer.blogspot.com/  uitgeprobeerd.
Leuk om zo even tussendoor te maken.
Het deed me aan het liedje "Herfst, herfst, wat heb je te koop...."denken.
Want voor je het weet heb je er een heleboel.
En dan nog al die draadjes afhechten.
Ik denk dat ik ze op jute ga naaien en er dan een kussen van maak.
Of heeft iemand anders nog een ander idee?

4 opmerkingen:

Sproet zei

t Ziet er inderdaad herfstig uit! Ik weet niet wat voor interieur je hebt, (of de kleurtjes erin passen)je zou ze bijv. ook kunnen gebruiken voor een (toilet)tas

(zelf hou ik van wat heldere kleuren, heb wel een bruine bank, met daarop ijsblauw en gebroken wit (aan accesoires) maar ja, ik zit in de overgangsfase..van donkerder (koloniaal) richting meer riviera maison (ik weet dat half NL dat inmiddels heeft, maar vooruit..dat van mij is toch nog steeds een allegaartje..)

Gaat lekker vlot, die bloemetjes zeker..het meeste werk komt dus nog ;)

Claire zei

Wat zijn ze mooi geworden!!
Inderdaad erg verslavend als je eenmaal aan begint. Super dat je me gelinkt hebt. Erg leuk! Succes met de bloemen!!

Janien zei

Hoi Marleen,

Leuk gemaakt.
Bedankt voor je reactie op de pif. Ik heb al drie mensen gevonden die mee willen doen. Als je op het prikbord van de quiltpagina kijkt staat daar een oproepje van mij. Daarin vragen ook andere vrouwen al enthousiastelingen. Misschien kun je je bij een van hen aanmelden. Succes met alles.
Ik blijf je blog volgen. Je maakt leuke dingen.

Groetjes van Janien

Kris zei

Leuk nog een blog! Ik heb net je andere bekeken! Het haken heb ik zelf nog niet goed onder de knie. Wel met zpagetti (ken je dat?) is wel heel veel makkelijker haha. Maar mijn lieve mam heeft dit ook voor mij gemaakt en we hebben er toen een fleecedekentje onder genaaid. En zo heb ik een heerlijk plaid voor op de bank. Misschien een idee.
Succes
Lieve groet Kris.

ps. hoe doe je "you might also like" ?? als ik vragen mag???